Documentbeheer

Documentbeheer

Bij bemiddelaars, opdrachtgevers en PNIL medewerkers (flex, detacheer, zzp) wordt nog altijd veel belangrijke informatie opgeslagen op netwerkschrijven en persoonlijke drives of in de e-mail bewaard. Zonde, want daardoor is de informatie niet toegankelijk voor iedereen die het nodig heeft en gaat veel kostbare kennis verloren.

Dit probleem is eenvoudig te verhelpen met de software van SZISS. SZISS heeft ook documentbeheer waardoor je altijd zicht hebt op de juiste en actuele documentatie. Bij documenten kan worden gedacht aan protocollen, procedures, werkinstructies en procesbeschrijvingen. Alles wat voor de opdrachtgever, bemiddelaar of medewerker nodig is om het werk goed uit te voeren.

Documentbeheer van SZISS biedt structuur. Het is in één oogopslag duidelijk waar bepaalde documenten te vinden zijn in de software. Van documenten uit dezelfde reeks is het meest actuele document zichtbaar. Oudere documenten blijven in het archief bewaard.

Uiteraard is het documentbeheer organisatie-specifiek. Opdrachtgevers en medewerkers zien alleen die informatie van de organisatie waarvoor zij werkzaam zijn en voor hen is toegestaan op basis van functie.